Chiftelute delicioase de pui
PrinteazaChiftelute delicioase de pui din: carne tocata de pui, cartofi, morcov, usturoi, ou, patrunjel, rosii, castraveti murati, sare, piper.
- 800 g carne tocată de pui
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 4 căței de usturoi
- 1 ou
- pătrunjel proaspăt
- roșii
- castraveți murați
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăță cartofii și morcovul, se taie cubulețe și se fierb. După ce au fiert se pasează. Se pune carnea tocată într-un bol mare și se adăugă: piureul de legume, oul, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat, sare și piper. Se frământă bine.
Se tapetează o tavă întinsă cu hârtie de copt. Se formează chifteluțe mici și se pun în tavă. După ce s-au pregătit toate, se coc în cuptor, la foc moderat, până se rumenesc. Se servesc fierbinți sau reci, cu garnitură de roșii sau castraveți murați.
Chiftelute delicioase de pui
Pofta buna!
Astea-s simple de facut