Chiftelute delicioase de dovleac

Printeaza

Chiftelute delicioase de dovleac din: dovleac, miez de paine, lapte, mozzarella, oua, sare, piper, nucsoara, patrunjel, pesmet, ulei, iaurt, patrunjel.

Ingrediente:Chiftelute_delicioase_de_dovleac

  • 500 g dovleac
  • 200 g miez de paine
  • 50 ml lapte
  • 100 g mozzarella
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • cateva fire patrunjel
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

pentru servit:

  • iaurt
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Dovleacul curăţat şi tăiat se pune la cuptor pentru 10 minute şi apoi se mixează pentru a obţine un piure. Pâinea se înmoaie în lapte şi se presează, după care se pune într-un castron cu piureul. Se adaugă ouăle, mozzarella tăiată mărunt, sare, piper, nucşoară şi pătrunjel.

Se amestecă foarte bine şi apoi se formează chiftele care se trec prin pesmet şi se aplatizează. Se prăjesc chiftelele în baie de ulei, se scot pe şervete de hârtie şi se aduc la masă cu iaurt şi pătrunjel.

Chiftelute delicioase de dovleac

Chiftelute_delicioase_de_dovleac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.