Chiftelute din carne de porc

Printeaza

Chiftelute din carne de porc din: carne de porc, chifla, untura, ou, usturoi, pesmet, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Chiftelute din carne de porc

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1 chiflă înmuiată în lapte
  • 50 g untură
  • 1 ou
  • 1 căţel usturoi
  • 50 g pesmet sau 50 g făină
  • 250 g untură
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Dai carnea prin maşina de tocat, amesteci cu chifla înmuiată în lapte şi stoarsă bine, cu sare, ou, piper, puţină untura, usturoi tăiat mărunt.

Frămânţi compoziţia, fornezi cu mâna chiftele, le tăvăleşti prin făină sau pesma şi le prăjeşti în mult ulei.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ies ft bune cu untura in compozitie. nu am mai incercat pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.