Hribi cu smântână și mărar din: hribi, smantana, marar, ulei de masline, usturoi, sare, piper. Această rețetă cu hribi este o modalitate simplă și delicioasă de a savura ciupercile. Hribii sunt o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale. Smântâna și untul adaugă o textură cremoasă și un gust bogat, iar mărarul proaspăt intensifică aromele. […]
Chiftelute din carne de pui cu susan
PrinteazaChiftelute din carne de pui cu susan din: carne tocata de pui, cartof, usturoi, ou, marar, seminte de susan, sos de soia, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g carne tocată de pui
- 1 cartof
- 2 căței de usturoi
- 1 ou
- mărar proaspăt
- semințe de susan
- sos de soia
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
curăță cartoful și se fierbe. Se pasează. Se amestecă piureul de cartof cu carnea tocată, usturoiul pisat, mărarul tocat, oul, sare, și piper.
formează chifteluțe mici și se prăjesc în ulei încins. Se scufundă chifteluțele în sosul de soia și se trec prin semințele de susan.
Chiftelute din carne de pui cu susan
Pofta buna!
Cartofi violet prăjiți cu rozmarin și usturoi
Cartofi violet prăjiți cu rozmarin și usturoi din: cartofi mov, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi mov (de preferat varietatea Purple Majesty) 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, tocați fin 1 linguriță de rozmarin uscat sau proaspăt mărunțit Sare și piper după gust Mod […]