Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]
Chiftelute din fasole
PrinteazaChiftelute din fasole din: fasole, usturoi, patrunjel, ceapa, morcov, pastarnac, faine, paine, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g fasole
- 4-5 căţei de usturoi
- 1 legătură pătrunjel
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- sare
- piper
- făină
- 2 felii pâine
Mod de preparare:
Speli în mai multe ape fasolea şi o laşi peste noapte la înmuiat. O fierbi în 3-4 ape. La ultima adaugi morcovul, păstârnacul şi ceapa şi, când sunt toate fierte, le dai de pe foc şi le scurgi bine de apă.
Laşi să se răcească şi le pasezi până obţii o pastă.
Inmoi feliile de pâine în apă, le storci bine, apoi le combini cu pasta de legume. Adaugi usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat fin. Potriveşti de sare şi piper şi frămânţi bine.
Formezi chiftele nu foarte mari, le dai prin făină şi le pui într-o tavă tapetată. Le dai la cuptor şi le ţii până se rumenesc.
Pofta buna!
Tartine cu somon – Reteta pentru diabetici
Tartine cu somon – Reteta pentru diabetici din: paine, somon afumat, unt, marar. Tartinele cu somon sunt o opțiune excelentă pentru cei care urmează o dietă specifică pentru diabetici, oferind un echilibru între gust, nutrienți și controlul nivelului de zahăr din sânge. Această rețetă este simplă, dar foarte nutritivă și poate fi adaptată ușor pentru […]