Chiftelute din pate

Printeaza

Chiftelute din pate

Chiftelute din pate din: pate, paine, patrunjel, oua, branza de vaci, ulei, pesmet.

Ingrediente :

  • 200 g pate
  • 2 felii pâine
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ou
  • 100 g brânză de vaci
  • ulei
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Amesteci pateul cu pâinea înmuiată în apă caldă şi presată bine, brânza de vaci, oul şi pătrunjelul tocat. Formezi apoi chiftelele pe care le treci prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.

Le scoţi pe şerveţele de hârtie care să absoarbă grăsimea, apoi le aşezi pe un platou cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.