Orez Negru cu Legume la Abur din: orez negru, apa, ardei, dovlecel, morcov, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Orezul negru, cunoscut și sub denumirea de „orezul împăraților”, este un ingredient minunat, cu un profil nutrițional impresionant și un gust distinct, ușor de nucă. Această rețetă de orez negru cu legume la […]
Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere
PrinteazaChifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere: peste, branza de vaci, mere, lapte, paine, unt, ou, sare.
Ingrediente:
- 300 g peşte oceanic
- 50 g brânză de vaci
- 50 g mere
- 50 ml lapte
- 50 g pâine albă
- 50 g unt moale
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Amesteci carnea de peşte cu pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, cu merele curăţate şi date prin râzătoare şi cu brânza de vaci.
Dai totul de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci compoziţia cu oul, cu untul moale, sărezi şi omogenizezi cu ajutorul unei linguri de lemn.
Faci chifteluţe de mărimea unei nuci si le fierbi în aburi.
Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere
Pofta buna!
Rulouri de Porc cu Bacon și Brânză
Rulouri de Porc cu Bacon și Brânză din: cotlete de porc, bacon, branza cheddar, ulei de masline, sare, piper, rozmarin. Pentru iubitorii de carne, rulourile de porc reprezintă o combinație perfectă de arome și texturi. Această rețetă aduce împreună suculența cărnii de porc, aroma intensă a baconului și gustul cremos al brânzei, creând un fel […]
Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass
Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass din: aripioare de rechin, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, lemongrass, supa de pui, smantana, sare, piper, coriandru. Supa de aripioare de rechin este un preparat tradițional asiatic apreciat pentru textura sa bogată și gustul delicat. Această rețetă reinterpretată oferă o versiune modernă a supei, infuzând […]