Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere

Printeaza

Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere: peste, branza de vaci, mere, lapte, paine, unt, ou, sare.

Ingrediente:

  • 300 g peşte oceanic
  • 50 g brânză de vaci
  • 50 g mere
  • 50 ml lapte
  • 50 g pâine albă
  • 50 g unt moale
  • 1 ou
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea de peşte cu pâi­nea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, cu merele curăţate şi date prin râzătoare şi cu brânza de vaci.

Dai totul de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci compoziţia cu oul, cu untul moale, sărezi şi omo­genizezi cu ajutorul unei linguri de lemn.

Faci chifteluţe de mărimea unei nuci si le fierbi în aburi.

 

Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere

Chiftelute_din_peste_cu_brnza_de_vaci_si_miere

Pofta buna!

 

 

Orez Negru cu Legume la Abur

Orez Negru cu Legume la Abur din: orez negru, apa, ardei, dovlecel, morcov, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Orezul negru, cunoscut și sub denumirea de „orezul împăraților”, este un ingredient minunat, cu un profil nutrițional impresionant și un gust distinct, ușor de nucă. Această rețetă de orez negru cu legume la […]

Rulouri de Porc cu Bacon și Brânză

Rulouri de Porc cu Bacon și Brânză din: cotlete de porc, bacon, branza cheddar, ulei de masline, sare, piper, rozmarin. Pentru iubitorii de carne, rulourile de porc reprezintă o combinație perfectă de arome și texturi. Această rețetă aduce împreună suculența cărnii de porc, aroma intensă a baconului și gustul cremos al brânzei, creând un fel […]

 

Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass

Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass din: aripioare de rechin, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, lemongrass, supa de pui, smantana, sare, piper, coriandru. Supa de aripioare de rechin este un preparat tradițional asiatic apreciat pentru textura sa bogată și gustul delicat. Această rețetă reinterpretată oferă o versiune modernă a supei, infuzând […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.