Chiftele de cartofi dulci cu porumb din: cartof dulce, ardei iute, parmezan, porumb, ceapa rosie, ou, faina, coriandru, sare de mare, ulei de masline. Ingrediente: 1 cartof dulce 1 ardei iute mic, tocat ¼ cana parmezan ½ cana porumb ⅓ cana ceapa rosie, tocata 1 ou 4 linguri făină coriandru tocat ½ lingurita sare de […]
Chiftelute de dovlecei cu cascaval ras si smantana
PrinteazaChiftelute de dovlecei cu cascaval ras si smantana din: dovlecei, faina, oua, patrunjel, marar, ulei, cascaval, sare, piper.
- 900 g dovlecei
- 200 g faina
- 2 oua
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- ulei
- cascaval ras
- smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi dovleceii şi daţi-i pe râzătoare (ochiurile mari). Pudraţi-i cu sare şi, după 15-20 min, îi stoarceţi bine şi îi amestecaţi cu ouăle, făina şi verdeaţa tocată mărunt.
Intr-o tigaie, încingeţi câteva linguri de ulei, la foc mediu. Luaţi cu linguriţa din compoziţie şi puneţi în ulei prăjit.
Rumeniţi-le pe ambele părţi şi puneţi-le pe un şervet de hârtie absorbantă, să lase excesul de ulei. Serviţi-le imediat, fierbinţi, cu caşcaval ras şi smântână.
Chiftelute de dovlecei cu cascaval ras si smantana
Pofta buna!
Chiftele din ciuperci cu cartofi Chiftele din ciuperci cu cartofi din: cartofi, ciuperci, paine, amidon, vegeta, patrunjel. Ingrediente: 2 cartofi raşi pe răzătoarea mică 1 cană ciuperci fierte 2 felii pâine înmuiată 2-3 linguri amidon 1 linguriţă vegeta 1-2 linguriţe pătrunjel verde tăiat mărunt Mod de preparare: Se toacă ciupercile prin maşina de tocat carne. Se stoarce bine pâinea înmuiată […]
Chiftele cu sos din: paine, crema de branza, maioneza, condimente, piper, mozzarella, chiftele, sos de rosii, apa. Ingrediente: 1 pâine feliata 240gr crema de brânză ½ ceasca maioneza 1 lingurita de condimente italiene ¼ linguriță de piper negru 2 cesti mozzarella mărunțită 10-15 chiftele sos de rosii 1 cana apă Mod de preparare: […]
Pofta buna!