Chiftelute cu dovlecei si cascaval

Printeaza

Chiftelute cu dovlecei si cascaval din: dovlecei, oua, cascaval, faina, marar, smantana.

Ingrediente:Chiftelute cu dovlecei si cascaval

  • 3 dovlecei
  • 2 ouă
  • 3 linguri caşcaval ras
  • 2 linguri făină
  • mărar verde
  • smântână

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii de coajă şi se pun la fiert într-o oală cu apă rece şi puţină sare. După fierbere, se scot într-o strecurătoare şi se lasă în ea până se scurg bine de apă.

Se pun apoi într-un vas şi se sfărâmă cu ajutorul unei furculiţe. Se adaugă ouăle, caşcavalul, făina şi mărarul, amestecându-se cât mai omogen. Se scoate compoziţia cu ajutorul unei linguri şi se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei bine încins.

Chifteluţele se scot cu o strecurătoare şi se lasă să se scurgă uleiul.

Se aşează pe platoul de servit şi se toarnă deasupra puţină smântână.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.