Chifteluţe de dovlecei cu cimbru verde

Printeaza

Chifteluţe de dovlecei cu cimbru verde

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 1 căpăţână potrivită de usturoi
  • piper
  • mărar
  • pătrunjel
  • cimbru verde
  • condimente
  • 1 ou
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Chifteluţe de dovlecei cu cimbru verde: Cureţi dovleceii de coajă şi sămânţă, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert cu apă sărată.

După ce au fiert, îi scurgi bine de zeamă, îi laşi să se răcească şi îi pasezi.

Ii amesteci apoi cu piper, condimente, usturoi pisat, verdeţurile tocate, oul şi făina.

Trebuie să iasă o compoziţie groasă, lei cu lingura din compoziţie şi prăjeşti chifteluţele în ulei încins.

Sunt delicioase atât calde, cât şi reci!

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.