Ceaiul Irish Breakfast: Energie și Tradiție în Fiecare Ceașcă – Ceaiul Irish Breakfast este un amestec robust și puternic, renumit pentru capacitatea sa de a oferi un început energic al zilei. Adesea savurat cu lapte și zahăr, acest ceai este o parte esențială a tradiției irlandeze. Istoria Ceaiului Irish Breakfast Istoria ceaiului Irish Breakfast este […]
Chiftelute de dovlecei cu telemea
PrinteazaChiftelute de dovlecei cu telemea din: dovlecei, ou, telemea de vaca, ceapa, usturoi, marar, pesmet, faina, piper, sare, ulei.
Ingrediente:
- 3 dovlecei
- 1 ou
- 50 g telemea de vaca
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura de marar
- 2 linguri de pesmet
- 1 lingura de faina
- piper
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Curăţă dovleceii şi dă-i pe răzătoarea mare. Presară un praf de sare, apoi lasă-i să se scurgă 15 minute
Adaugă oul, brânza zdrobită, ceapa tocată, mărarul tăiat mărunt şi usturoiul zdrobit. Presară pesmetul şi făina şi amestecă energic.
Condimentează cu sare şi piper. Din compoziţia astfel obţinută, pune cu lingura grămăjoare în ulei încins.
Rumeneşte-le pe ambele părţi. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le cu puţin ketchup.
Chiftelute de dovlecei cu telemea
Pofta buna!
Pui cu sos de lămâie și rozmarin
Pui cu sos de lămâie și rozmarin – o rețetă perfectă pentru o cină rapidă și sănătoasă. Combinarea sucului de lămâie cu aroma intensă a rozmarinului oferă acestui preparat un gust rafinat și proaspăt, ideal pentru orice ocazie. Carnea de pui este cunoscută pentru conținutul său ridicat de proteine și versatilitatea în bucătărie, iar lămâia […]