Gogoșari la cuptor umpluți cu couscous și stafide din: gogosari, couscous, apa, ceapa, usturoi, stafide, migdale, ulei de masline, curry, sare, piper, menta. Gogoșarii la cuptor sunt o alegere inspirată pentru o cină cu adevărat delicioasă și exotica. Această combinație dulce-sărată aduce împreună arome și texturi diverse, oferind o experiență culinară memorabilă. Gogoșarii, umpluți cu […]
Chiftelute fierte
PrinteazaChiftelute fierte din: carne de vita, franzela, ou, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 100 g carne de vita
- 1 felie franzelă albă
- 1/2 ou crud
- pâtrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Chiftelute fierte: dă carnea de vita prin maşina de tocat de 2-3 ori, împreună cu felia de franzelă, înmuiată şi stoarsă.
amestecă apoi cu oul, verdeaţa şi sarea pînă ce se omogenizează.
formează chifleluţe mai mici, care se fierb fie direct in apă clocotită, la foc încet ca să nu se sfarame, fie în aburi, aşezate pe o strecurătoare pusă deasupra unui vas cu apă fiartă.
acoperă vasul cu un capac şi se lasă să fiarbă chifteluţele pană cand sunt bine pătrunse in interior.
scot apoi cu grijă pentru a rămîne întregi şi se servesc reci sau calde, asociate cu diferite salate.
Pofta buna!
Pâine de Secară Tradițională din: faina de secara integrala, apa, drojdie, sare, miere, seminte de chimen. Pâinea de secară este un aliment de bază în multe culturi, apreciată pentru gustul său distinctiv și beneficiile sale nutriționale. Această rețetă redă esența și autenticitatea, oferindu-vă o pâine de secară sățioasă și aromată, perfectă pentru orice masă a […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/chiftelute-fierte html