Chiftelute de heringi sau scrumbii sarate

Printeaza

Chiftelute de heringi sau scrumbii sarate din: heringi, ou, paine alba, ceapa, patrunjel, marar, ulei si pesmet.

 

retete

Ingredinte:

  • 2 heringi
  • 1 ou
  • 2 felii piine alba (miezul)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura patrunjel si marar tocat
  • 2 linguri ulei
  • pesmet

 

Mod de preparare

Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore.

Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele.

Apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa cruda si miezul de piine muiat in lapte sau apa si bine stors.

Se amesteca bine tocatura cu oul si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne.

Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.