Chiftelute in sos aromat de rosii

Printeaza

Chiftelute in sos aromat de rosii din: carne de vitel, carnati, paine, ou, oregano, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute in sos aromat de rosii

  • 220 g carne tocată de vitel
  • 165 g carne din cârnaţi proaspeţi
  • 30 g pâine
  • un ou
  • o lingură pătrunjel tocat
  • un praf oregano
  • un praf nucşoară
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit
  • 350 g suc de roşii
  • 50 ml apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pâinea înmuiată şi presată se pune în bolul unui mixer şi se mărunţeşte. Se scoate carnea din cârnaţi şi se pune într-un vas cu cea de viţel. Se adaugă oul, pâinea, oregano, nucşoara, sare, piper şi pătrunjel.

Cu mâna umezită se modelează chiftele care se rumenesc în ulei pe o parte. Se toarnă sucul de roşii, apă, sare şi piper şi se lasă la fiert 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.