Chiftele de legume cu branză din: branza telemea, fasole verde, dovlecei, oua, faina, sare, piper, ierburi de provence. Ingrediente: 100 g brânză telemea 100 g fasole verde tăiată 100 g dovlecei tăiaţi cubuleţe 3 ouă 100 g făină sare piper 1 linguriţă de ierburi de Provence Mod de preparare: Cureți legumele și le speli. […]
Chiftelute de legume cu oregano si cimbru
PrinteazaChiftelute de legume cu oregano si cimbru din: cartofi, ceapa, usturoi, ciuperci, faina, oregano, cimbru, sare, piper, marar, patrunjel.
- 3 cartofi mari
- 4-5 cepe mici
- 1 capatana de usturoi
- 300-400 g ciuperci proaspete
- 1-2 linguri faina
- oregano
- cimbru
- sare
- piper
- 1 legatura marar
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Cartofii se dau pe răzătoarea mare, ceapa se toacă mărunt, usturoiul se pisează, ciupercile, mărarul, pătrunjelul se toacă mărunt;
Se amestecă toate ingredientele cu piper, oregano, cimbru şi se pun 1-2 linguri de făină, cât sâ se lege compoziţia;
Se formează chiftelufe care se dau prin făină, dacă se lipesc de mâini, umeziţi mâinile cu apă şi apoi formaţi chiftelele;
Se prăjesc în uleiul incins, care trebuie să le acopere.
Chiftelute de legume cu oregano si cimbru
Pofta buna!
Chiftele din soia granule si dovlecei
Chiftele din soia granule si dovlecei din: dovlecei, ceapa, morcovi, usturoi, soia granule, oua, sare, piper, cimbru, marar verde, faina, ulei, pesmet. Ingrediente: 500 g dovlecei 1 ceapă 2 morcovi 2 căpăţâni de usturoi 100 g soia granule 2 ouă sare piper puţin cimbru mărar verde 2 căni făină ulei pentru prăjit 1 ceașcă pesmet […]
Reteta zilei: Chiftele cu sos de rosii
Chiftele cu sos de rosii din: carne tocata de vita, pesmet, usturoi, ceapa, sos de rosii, oua, smantana, patrunjel, ulei, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1.5 carne tocata de vita 3/4 cană pesmet 3 căței de usturoi tocat 1/2 ceapa tocata 2/3 cană sos de roșii 3 ouă 2/3 cană smântână 1 linguriță patrunjel 2 linguri […]
Pofta buna!