Chiftelute delicioase din legume din: ciuperci, cartofi, orez, ceapa, faina, patrunjel, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 cutie cu ciuperci 2 cartofi potriviţi 2 linguri cu orez 2 cepe 3 linguri cu făină 1 legătură de pătrunjel sare piper ulei Mod de preparare: Curăţă cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. […]
Chiftelute de legume cu verdeata
PrinteazaChiftelute de legume cu verdeata din: cartofi, dovlecei, ceapa, morcov, sare, ulei, usturoi, paine, faina, patrunjel, marar, oua.
- 500 g cartofi
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- sare
- 2 linguri cu ulei
- 5-6 catei de usturoi
- 2 felii de paine
- 2 linguri cu faina
- patrunjel si marar tocate impreuna
- 2 oua
Mod de preparare:
Spalati si curatati cartofii de coaja, taiati-i felii si puneti-i sa fiarba cu apa cat sa-i acopere.
Spalati si curatati morcovii, dovleceii si ceapa si tocati totul marunt. Amestecati legumele crude cu cartofii fierti trecuti pe razatoarea mica, sarati, piperati, adaugati verdeata tocata fin si usturoiul tocat marunt.
Framantati amestecul cu mana dupa ce ati pus painea si ouale si ati adaugat si uleiul. Ungeti o tava cu ulei.
Faceti chiftele potrivit de mari, puneti-le in randuri pe tava unsa si puneti tava in cuptor.
Dupa 15 minute intoarceti chiftelele si mai lasati la cuptor 10 minute. Serviti cu rosii taiate felii.
Chiftelute de legume cu verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftelute delicioase din legume
Pofta buna!