Murături Asortate din Fructe: Secretul Bucătăriei Românești din: fructe asortate, otet, apa, zahar, sare, scortisoara, boabe de piper. Cuiele de garofiță sunt de fapt bobocii uscați ai arborelui de garofiță (Syzygium aromaticum). Acestea sunt utilizate frecvent ca condiment în bucătărie și au o aromă puternică și pătrunzătoare. Sunt adesea folosite în prepararea dulciurilor, băuturilor calde, […]
Chiftelute cu masline
PrinteazaChiftelute cu masline verzi, carne de porc, paine, ou, faina si ulei.
Ingrediente:
- 500 g carne de porc tocată
- 20 bucăţi măsline verzi
- 1 felie pâine
- l ou
- 150 g făină
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Chiftelute cu masline: Inmoie pâinea în apă călduţă. Cureţi, speli şi toci ceapa mărunt. Scurgi măslinele verzi.
Storci pâinea şi o amesteci cu carnea tocată. Adaugi oul si ceapa.
Din compoziţia obţinută faci 20 biluţe. In mijlocul fiecăreia pui câte o măslină şi dai formă de biluţă.
Le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.
Poftă bună!
Rețetă de Ciorbă Rădăuțeană de porc: Cum să pregătiți o delicatesă tradițională
Rețetă de Ciorbă Rădăuțeană de porc: Cum să pregătiți o delicatesă tradițională din: piept de pui sau carne de porc, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ardei gras rosu, leustean, marar, oua, apa, sare, piper, smantana, otet de vin alb. Ciorba Rădăuțeană se caracterizează prin savoarea sa unică, obținută prin folosirea legumelor proaspete și a […]