Chifteluțe Vegetariene cu Fasole Roșie și Sos Marinara din: fasole rosie, ceapa, usturoi, ardei, pesmet, chimen, boia dulce, sare, piper, ulei, sos marinara. În căutarea unei alternative sănătoase și delicioase la chifteluțele tradiționale? Această rețetă de chifteluțe vegetariene cu fasole roșie este răspunsul! Perfect condimentate și servite cu un sos marinara bogat, aceste chifteluțe sunt […]
Chiftelute cu mazare – usor de preparat
PrinteazaChiftelute cu mazare din: mazare, ceapa, usturoi, branza de capra, orez, supa de legume, oua, faina, sare, piper, ulei.
- 1 cana de mazare boabe
- 1 ceapa, tocata fin
- 2 catei de usturoi, zdrobiti si maruntiti
- 100 g branza de capra, faramitata
- 300 g orez
- 500 ml supa de legume
- 2 oua
- 3 linguri faina
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Speli mazărea şi o fierbi aproximativ 15 minute. O scurgi şi o zdrobeşti cu furculiţa.
Căleşti ceapa până devine sticloasă, adaugi usturoiul şi opreşti focul.
Dai deoparte, laşi la răcit şi adaugi brânza, condimentezi cu sare şi piper. Amesteci cu piureul de mazăre.
Fierbi orezul în supă, când este moale opreşti focul, scurgi şi laşi la răcit. Când este călduţ adaugi ouăle bătute.
Amesteci bine compoziţia, lei cu mâna orez, aplatizezi şi pui la mijloc piure de mazăre, formezi chiftelute şi le prăjeşti în baie de ulei.
Pudrezi mâinile cu făină, din când în când. Scoţi chiftelele pe şerveţele
Chiftelute cu mazare
Pofta buna!
Chifteluțe de Dovlecel cu Feta
Chifteluțe de Dovlecel cu Feta din: dovlecei, branza feta, ou, marar, pesmet, sare, piper, ulei. Descoperă o rețetă inedită care îmbină gustul rafinat al dovlecelului cu textura cremoasă a brânzei feta. Chifteluțele de dovlecel cu feta reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la chifteluțele tradiționale, fiind perfecte pentru o cină ușoară sau ca aperitiv într-o […]
Pofta buna!