Chiftele de pui cu paste din: carne de pui, ceapa, ou, bacon, nucsoara, pesmet, usturoi, suc de rosii, paste, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de pui tocată 2 cepe un ou 2 felii bacon puţină nucşoară 100 g pesmet un căţel usturoi 250 ml supă de pui 250 ml suc de roşii […]
Chiftelute de miel cu paste
PrinteazaChiftelute de miel cu paste din: carne tocata de miel, ceapa verde, usturoi, pesmet, rozmarin, ou, ulei de masline, rosii, feta, frunze de menta, penne.
timp de preparare 10-15 minute, timp de gatire 20 minute, 4 portii
Ingrediente pentru chiftelute:
- 400 gr carne tocata de miel
- 6 fire ceapa verde, tocata
- 1 catel usturoi, tocat
- 2 linguri pesmet
- 1 lingura rozmarin tocat sau 1 lingurita rozmarin uscat
- 1 ou
- Ulei de masline
Ingrediente pentru paste:
- 6 rosii, fara coaja, tocate
- 150-200 gr feta, maruntita
- 10 gr frunze de menta, maruntite
- 500 gr penne
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C si ungeti o tava cu ulei. Amestecati toate ingredientele pentru chiftele si asezonati, dupa gust.
Formati chiftele si asezati in tava. Stropiti cu putin ulei de masline. Dati la cuptor 20 de minute. Intoarceti la jumatatea timpului.
Gatiti pastele al dente. Amestecati apoi pastele cu rosii, feta si menta si stropiti cu ulei de masline.
Serviti chiftelutele cu paste.
Pofta buna!
Chiftele cu sos de rosii si paste
Chiftele cu sos de rosii si paste din: carne tocata, ceapa, patrunjel, ou, ulei, faina, sare, piper, rosii, pasta de rosii, ceapa, usturoi, ulei. Ingrediente: 450 g carne tocata o ceapa o legatura patrunjel un ou ulei pentru prajit 3 linguri faina sare piper pentru sos: 2 rosii bine coapte 3 linguri pasta de rosii […]
Pofta buna!