Chiftelute muntenesti

Printeaza

Chiftelute muntenesti din: carne tocata, ceapa, franzela, lapte, patrunjel, marar, oua, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Chiftelute_muntenesti

  • 1 carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 5-6 felii franzela
  • 250 ml lapte
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat maruntit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron car­nea tocată cu ceapa curăţată, spălată şi tocată cât mai mă­runt.

Adăugaţi feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse, apoi verdeaţa tocată mărunt, cimbru, ouăle, sare şi piper după gust.

Omogenizaţi bine compoziţia şi faceţi cu palmele umezite chiteluţe potrivite şi puneti-le într-o tavă, pe hârtie de copt.

Puneţi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 45 de minute.

Chiftelute muntenesti

Chiftelute_muntenesti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.