Mazăre cu Pui din: piept de pui, ceapa, usturoi, mazare, supa de pui, smantana, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 2 bucati piept de pui, tăiate cubulețe Frunze proaspete de pătrunjel pentru decor 2 cepe, tocate mărunt 1 cană de supă de pui 2 căței de usturoi, mărunțiți 2 cani de mazăre proaspătă sau congelată […]
Chiftelute pentru cei mici
PrinteazaChiftelute pentru cei mici din: carne de pui, carne de vita, cartofi, oua, cascaval, ulei, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g carne de pui sau vită
- 3 cartofi
- 2 ouă
- 100 g caşcaval
- ulei
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Chiftelute pentru cei mici: Cureţi cartofii şi-i pui la fiert, iar carnea o fierbi în alt vas. După ce au fiert pasezi cartofii, treci carnea fiartă prin maşina de tocat şi le amesteci.
Adaugi 1 ou, pătrunjelul tocat, sare, piper după gust şi amesteci. Formezi apoi chifteluţele pe care le treci prin ou bătut şi le prăjeşti în ulei numai cât să se prăjească oul.
Când sunt gata presari caşcavalul ras şi aşezi felii de roşii alături.
Pofta buna!
Ostropel de Pui Tradițional din: pui, ceapa, usturoi, rosii, frunze de dafin, otet, ulei, sare, patrunjel. Ostropelul de pui este o mâncare tradițională românească, care se prepară din bucăți de pui în sos de roșii și ceapă. Originile sale sunt vechi și se crede că această rețetă a fost adusă în România de către aromâni. […]