Chiftelute pentru cei mici

Printeaza

Chiftelute pentru cei mici din: carne de pui, carne de vita, cartofi, oua, cascaval, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 200 g carne de pui sau vită
  • 3 cartofi
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Chiftelute pentru cei mici: Cureţi cartofii şi-i pui la fiert, iar carnea o fierbi în alt vas. După ce au fiert pasezi cartofii, treci carnea fiartă prin maşina de tocat şi le amesteci.

Adaugi 1 ou, pătrunjelul tocat, sare, piper după gust şi amesteci. Formezi apoi chifteluţele pe care le treci prin ou bătut şi le prăjeşti în ulei numai cât să se prăjească oul.

Când sunt gata presari caşcavalul ras şi aşezi felii de roşii alături.

 

Pofta buna!

 

 

 

Mazăre cu Pui

Mazăre cu Pui din: piept de pui, ceapa, usturoi, mazare, supa de pui, smantana, unt, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui, tăiate cubulețe Frunze proaspete de pătrunjel pentru decor 2 cepe, tocate mărunt 1 cană de supă de pui 2 căței de usturoi, mărunțiți 2 cani de mazăre proaspătă sau congelată […]

Ostropel de Pui Tradițional

Ostropel de Pui Tradițional din: pui, ceapa, usturoi, rosii, frunze de dafin, otet, ulei, sare, patrunjel. Ostropelul de pui este o mâncare tradițională românească, care se prepară din bucăți de pui în sos de roșii și ceapă. Originile sale sunt vechi și se crede că această rețetă a fost adusă în România de către aromâni. […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.