Chiftele Marinate Tradiționale – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale din: carne tocata, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piper, paprika, cimbru, apa, otet, frunze de dafin, boabe de piper, morcov, zahar. Ingrediente: Pentru chiftele: 500g carne tocată (porc, vită sau amestec) 1 ceapă medie, tocată fin 2 căței de usturoi, zdrobiți 1 ou 50g pesmet Sare, […]
Chiftelute de peste cu branza si mere
PrinteazaChiftelute de peste cu branza si mere din: peşte oceanic, brânză de vaci, miere, lapte, paine alba, unt, ou, sare.
Ingrediente:
- 300 g peşte oceanic
- 50 g brânză de vaci
- 50 g mere
- 50 ml lapte
- 50 g pâine albă
- 50 g unt moale
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Amesteci carnea de peşte cu pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, cu merele curăţate şi date prin râzătoare şi cu brânza de vaci.
Dai totul de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci compoziţia cu oul, cu untul moale, sărezi şi omogenizezi cu ajutorul unei linguri de lemn.
Faci chifteluţe de mărimea unei nuci si le fierbi în aburi.
Chiftelute de peste cu branza si mere
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de Cartofi cu Spanac și Nuci – Rețetă de post delicioasa
Chiftele de Cartofi cu Spanac și Nuci – Rețetă de post delicioasa din: cartofi, spanac, nuci, drojdie, paprika, fulgi de ovaz, sare, piper, ulei. Descoperiți această rețetă unică de chiftele de cartofi de post, imbogățită cu spanac proaspăt și nuci crocante. O alegere ideală pentru cei care caută o opțiune sățioasă și plină de nutrienți. […]
Pofta buna!