Chiftelute de peste cu branza si mere

Printeaza

Chiftelute de peste cu branza si mere din: peşte oceanic, brânză de vaci, miere, lapte, paine alba, unt, ou, sare.

Chiftelute_de_peste_cu_branza_si_mere

Ingrediente:

  • 300 g peşte oceanic
  • 50 g brânză de vaci
  • 50 g mere
  • 50 ml lapte
  • 50 g pâine albă
  • 50 g unt moale
  • 1 ou
  • sare

 

 

Mod de preparare:    

Amesteci carnea de peşte cu pâi­nea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, cu merele curăţate şi date prin râzătoare şi cu brânza de vaci.

Dai totul de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci compoziţia cu oul, cu untul moale, sărezi şi omo­genizezi cu ajutorul unei linguri de lemn.

Faci chifteluţe de mărimea unei nuci si le fierbi în aburi.

Chiftelute de peste cu branza si mere

Chiftelute_de_peste_cu_branza_si_mere

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Chiftele Marinate Tradiționale – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale

Chiftele Marinate Tradiționale – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale din: carne tocata, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piper, paprika, cimbru, apa, otet, frunze de dafin, boabe de piper, morcov, zahar. Ingrediente: Pentru chiftele: 500g carne tocată (porc, vită sau amestec) 1 ceapă medie, tocată fin 2 căței de usturoi, zdrobiți 1 ou 50g pesmet Sare, […]

Chiftele de Cartofi cu Spanac și Nuci – Rețetă de post delicioasa

Chiftele de Cartofi cu Spanac și Nuci – Rețetă de post delicioasa din: cartofi, spanac, nuci, drojdie, paprika, fulgi de ovaz, sare, piper, ulei. Descoperiți această rețetă unică de chiftele de cartofi de post, imbogățită cu spanac proaspăt și nuci crocante. O alegere ideală pentru cei care caută o opțiune sățioasă și plină de nutrienți. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.