Chiftelute de peste si nuci

Printeaza

Chiftelute de peste si nuci din: carne de peste, paine, lapte, cartofi, miez de nuca, patrunjel sau marar, ceapa, morcov, usturoi, sare, piper, oua, ulei, faina sau pesmet.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de peşte (macrou sau alt peşte fără oase)
  • miezul de la o jumătate de pâine
  • 200 ml lapte
  • 200 g cartofi
  • un pumn miez de nucă
  • 1 legătură pătrunjel sau mărar
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • ulei
  • făină sau pesmet

 

Mod de preparare:

Chiftelute de peste si nuci: Căleşti ceapa cu morcovul răzuit. Cureţi cartofii, îi dai pe râzătoare şi îi scurgi bine.

Separat, toci carnea de peşte, adaugi ceapa, usturoiul presat, pâinea înmuiată în lapte, legumele, condimentele şi ouăle bătute, în fiecare chiftea pui un miez de nucă.

Prăjeşti chifteluţele în ulei şi le scoţi pe şerveţele absorbante, pentru a-şi lăsa surplusul de ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cozonac cu Umplutură de Cacao și Alune

Cozonac cu Umplutură de Cacao și Alune din: faina, drojdie, lapte, zahar, oua, unt, sare, coaja de portocala, cacao, alune.   Ingrediente pentru aluat: 500 grame de făină 7 grame de drojdie uscată 200 ml de lapte călduț 100 grame de zahăr 2 ouă 100 grame de unt moale 1 linguriță de sare Coaja rasă […]

Ruladă Buturugă de Crăciun cu Ganache de Ciocolată

Ruladă Buturugă de Crăciun cu Ganache de Ciocolată din: oua, zahar, cacao, praf de copt, esenta de vanilie, ciocolata, smantana, unt, zahar pudra. Rulada Buturugă de Crăciun, cunoscută și sub numele de “Bûche de Noël”, este o rețetă tradițională de sărbătoare în Franța. Această variantă clasică combină un blat pufos de ciocolată cu un ganache […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • societyqoo

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.