Chiftele marinate din legume din: dovlecei, mazare, morcovi, cartofi, pesmet, oua, ceapa, ciuperci, rosii, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei 1 mână de mazăre 1 morcov 3-4 cartofi noi 2 linguri cu pesmet 2 ouă 2 linguri cu frunze de ceapa verde, tocate mărunt Pentru sos: 1 ceapă 200 g ciuperci tăiate mărunt 2 […]
Chiftelute de peste cu usturoi
PrinteazaChiftelute de peste cu usturoi din: fileu de peste, cartofi, morcovi, patrunjel, pastarnac, piper, pesmet, ulei, sare, ceapa, usturoi, salata verde.
- 20 g fileu de peste
- 100 g cartofi
- 50 g morcovi
- patrunjel
- pastarnac
- piper
- faina sau pesmet
- ulei
- sare
- 50 g ceapa
- doi catei de usturoi
- salata verde pentru decor
Mod de preparare:
Legumele spălate, curăţate şi tăiate se pun în robotul de bucătărie.
Se adaugă ceapa, usturoiul şi peştele şi se amestecă până se obţine o pastă omogenă.
Compoziţia se potriveşte de sare şi piper.
Din acestă pastă se formează chiftelute sub formă de sferă care se dau prin făină sau pesmet şi se prăjesc în uleiul încins.
Se lasă până devin arămii. Se servesc pe decor de salată verde.
Chiftelute de peste cu usturoi
Pofta buna!
Chiftele din branzeturi din: branzeturi, unt, chives, marar, piper, nuca, alune. Ingrediente: 200 g cremă de brânză 50 g brânză cu mucegai albastru 150 g telemea de capră 50 g unt 2 fire de chives 1 linguriţă mărar tocat fin 1/2 linguriţă piper verde măcinat nucă şi alune pisate Mod de preparare: Amestecă toate brânzeturile […]
Pofta buna!