Chiftele Marinate cu Nuanțe Orientale din: carne de miel sau vita, ceapa, usturoi, ou, pesmet, condimente, sare, piper, ulei de masline, iaurt grecesc, suc de lamaie, ulei de masline, miere, curcuma. Ingrediente: Pentru chiftele: 500 de grame de carne de miel sau vită mărunțită (sau o combinație) 1 ceapă medie, tocată fin 2 căței de […]
Chiftelute picante cu carnati si verdeata
PrinteazaChiftelute picante cu carnati si verdeata din: cârnaţi proaspeţi, paine, cartof, oua, pesmet, ulei, sare, piper, mărar verde, patrunjel verde.
Ingrediente:
- 500 g cârnaţi proaspeţi
- 2 felii pâine
- cartof
- ouă
- linguri pesmet
- ulei
- sare
- piper
- pătrunjel verde
- mărar verde
Mod de preparare:
Desfaci cârnaţii proaspeţi din pieliţă, îi amesteci cu pâinea înmuiată în apă, cu ouăle şi cu cartoful dat pe râzătoare.
Amesteci totul bine, condimentezi după gust şi faci chifteluţe pe care le dai prin pesmet şi le prăjeşti apoi în ulei fierbinte.
Serveşti chifteluţele cu o garnitură, după dorinţă: piure de cartofi, pilaf cu ardei şi o salată de sezon.
Alături, serveşti şi un pahar cu bere rece.
Chiftelute picante cu carnati si verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele Marinate cu Nuanțe Orientale
Chiftele Marinate – Aromă și Tradiție
Chiftele Marinate – Aromă și Tradiție din: carne tocata, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piper, ulei, bulion de rosii, zahar brun, paprika afumata, sare, piper. O rețetă savuroasă care îmbină gustul autentic cu o notă modernă, perfectă pentru orice ocazie. Ingrediente: 500g carne tocată (amestec de porc și vită) 1 ceapă medie, tocată fin […]
Chiftele rumene și suculente: rețetă tradițională
Chiftele rumene și suculente: rețetă tradițională din: carne de vita si porc, ceapa, usturoi, ou, pesmet, lapte, sare, piper, ulei. Chiftelele sunt un preparat culinar apreciat în întreaga lume, cunoscut și sub denumirea de pârjoale. Această rețetă clasică îți va dezvălui cum să prepari chiftele delicioase, cu o crustă aurie și o textură suculentă în […]
Pofta buna!