Chiftelute picante cu ridichii
PrinteazaChiftelute picante cu ridichii
Ingrediente:
- 250 g cartofi
- 2 cepe
- 2 linguri unt
- 2 linguri patrunjel tocat
- 400 g amestec de carne tocata
- 250 g carne tocata de porc
- 3 oua
- 2 lingurite mustar putin iute
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Fierbeti cartofii in coaja circa 25 de minute, apoi curatati-i si pasati-i. Tocati ceapa si caliti-o intr-o lingura de unt, avand grija sa nu se arda.
Framantati cartofii si ceapa cu patrunjelul, carnea tocata, ouale, mustarul, sarea si piperul. Umeziti-va mainile si formati din amestecul rezultat circa 24 de chiftelute.
Incingeti uleiul si untul ramas si prajiti acolo chiftelutele, la foc mediu 10-12 minute. Asezati-le pe un platou asezonat cu ceapa verde, castraveti si ridichii.
Chiftelute picante cu ridichii
Pofta buna!