Chiftelute picante cu ridichii

Printeaza

Chiftelute picante cu ridichii

Chiftelute picante cu ridichii

Ingrediente:

  • 250 g cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 400 g amestec de carne tocata
  • 250 g carne tocata de porc
  • 3 oua
  • 2 lingurite mustar putin iute
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii in coaja circa 25 de minute, apoi curatati-i si pasati-i. Tocati ceapa si caliti-o intr-o lingura de unt, avand grija sa nu se arda.

Framantati cartofii si ceapa cu patrunjelul, carnea tocata, ouale, mustarul, sarea si piperul. Umeziti-va mainile si formati din ameste­cul rezultat circa 24 de chiftelute.

Incingeti uleiul si untul ramas si prajiti acolo chiftelutele, la foc mediu 10-12 minute. Asezati-le pe un platou asezonat cu ceapa verde, castraveti si ridichii.

Chiftelute picante cu ridichii

Chiftelute picante cu ridichii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.