Chiftelute picante din dovlecei
PrinteazaChiftelute picante din dovlecei
- 2 dovlecei
- 1 cub concentrat de pasăre
- 1 linguriţă condimente
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
- 2 căţei de usturoi
- 1 ceapă
- 2 ouă
- piper
- 1-1,5 cană făină
- 1/2 linguriţă praf de copt
Mod de preparare:
Cureţi dovleceii de coajă şi îi treci pe răzătoarea cu ochiuri mari. La fel procedezi cu ceapa.
Adaugi cubul de concentrat, condimentele, piperul, pătrunjelul şi măjarul tocate mărunt, usturoiul pisat, ouăle, făina şi praful de copt stins cu puţin oţet.
Amesteci bine şi prăjeşti chifteluţele în ulei încins. După ce s-au prăjit, le scoţi pe hârtie absorbantă şi apoi le aduci la masă.
Pofta buna!