Chifteluţe picante la gratar
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de chiftelute picante la gratar din: chifla, ceapa, ulei, carne tocata mixta, ou, mustar, sare si piper.
- 1 chiflă veche de-o zi
- 1 ceapă
- 3 linguri de ulei
- 600 g carne tocată mixtă
- 1 ou
- 1 linguriţă muştar nu prea iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se înmoaie chifla în apă călduţă. Se toacă ceapa şi se căleşte în puţin ulei, până ce devine translucidă. Se amestecă împreună cu chifla stoarsă, carnea tocată, oul, muştarul, sare şi piper. Cu mâinile umede, se modelează chifteluţe din această compoziţie.
Se frig de jur împrejur într-o tigaie-grill în restul de ulei încins, la foc mijlociu, cca 10-12 minute; se întorc între timp o dată. Se servesc cu salată de cartofi.
Chifteluţe picante la gratar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- chiftele pe gratar