Chiftelute de porc cu coriandru si sos de soia din: carne tocată de porc, paine, lapte, oua, coriandru verde, usturoi, sos de soia, fidea, pesmet, faina, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
400 g carne tocată de porc
3 felii de pâine
50 ml lapte
2 ouă
1 legătură coriandru verde
1 căţel de usturoi
1 lingură sos de soia
100 g fidea
100 g pesmet
100 g făină
250 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Chiftelute de porc cu coriandru si sos de soia: Tai coaja feliilor de pâine şi înmoi miezul în lapte.
Amesteci într-un castron mai mare carnea tocată, coriandrul tocat cât mai mărunt, ouăle, usturoiul tocat mărunt, miezul de pâine înmuiat, sosul de soia şi potriveşti gustul de sare şi piper.
Omogenizezi bine compoziţia, apoi formezi cu palmele umezite mici chiftele de dimensiunea unei nuci, pe care le treci prin pesmet.
Prăjeşti chifteluţele astfel pregătite, în ulei încins, până ce se rumenesc frumos pe toate părţile, apoi le scoţi pe şerveţele absorbante.
Fierbi fideaua în apă cu sare, 6-7 minute.
Scurgi fideaua de apă şi înfăşori fiecare chifteluţă în 4-5 fire de fidea.
O reteta de chiftele de porc cu sos hoisin din: carne tocata de porc, sos de soia, amidon, amestec de 5 condimente, castane de apa, supa de pui, sos hoisin, ghimbir, morcovi, bok choy, germeni de fasole si ceapa verde. Ingrediente: 500 g carne tocata de porc 2 linguri sos de soia 2 linguri de […]
O reteta de chiftele de porc cu cidru si scortisoara din: paine alba, lapte degresat, carne de porc, ardei iute, coriandru, ghimbir, sare, ulei de floarea soarelui, scortisoara, usturoi, ghimbir, ceapa, boia, curcuma, cidru, seminte de coriandru, piper negru boabe, smantana si coriandru. Ingrediente: 1 felie mare de paine alba, fara coaja 100 ml lapte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
FOarte bune chiftelutele de porc