Chiftelute de porc cu spanac si ciuperci din: cartofi, smantana, oua, sare, piper, boia, ulei, ciuperci, sunca de porc, ceapa, spanac, carne tocata de porc.
Ingrediente:
10 cartofi
250gr smantana
2 oua
sare, piper
boia
ulei
10 ciuperci
4 buc sunca de porc
2 cepe
1/2 kg spanac
1 kg carne tocata de porc
Mod de preparare:
Cureti cartofii si ii dai pe razatoarea cu gauri mici. Tai marunt ceapa si ciupercile si pui sare, piper, boia si ulei.
Adaugi oualele si spanacul fiert si tocat. Tai marunt sunca de porc si adaugi si carnea tocata. Amesteci bine totul.
Pui uleiul la incins. Formezi cu lingura chiftele, le prajesti pe o parte si pe alta si le scoti pe un platou cu hartie absorbanta.
Chiftele cu nuca din: carne, usturoi, ceapa, nuca, ierburi, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne tocată (porc, pasăre) 2 fire usturoi verde 4 fire ceapă verde 2 linguri nucă măcinată fin 1 ou 1 lingură busuioc tocat 1 linguriţă ierburi provensale sare piper negru măcinat Mod de preparare: Taie ceapa şi usturoiul cu tot […]
Chiftele de legume cu branză din: branza telemea, fasole verde, dovlecei, oua, faina, sare, piper, ierburi de provence. Ingrediente: 100 g brânză telemea 100 g fasole verde tăiată 100 g dovlecei tăiaţi cubuleţe 3 ouă 100 g făină sare piper 1 linguriţă de ierburi de Provence Mod de preparare: Cureți legumele și le speli. […]
O reteta de chiftele de porc cu sos hoisin din: carne tocata de porc, sos de soia, amidon, amestec de 5 condimente, castane de apa, supa de pui, sos hoisin, ghimbir, morcovi, bok choy, germeni de fasole si ceapa verde. Ingrediente: 500 g carne tocata de porc 2 linguri sos de soia 2 linguri de […]
O reteta de chiftele de porc cu cidru si scortisoara din: paine alba, lapte degresat, carne de porc, ardei iute, coriandru, ghimbir, sare, ulei de floarea soarelui, scortisoara, usturoi, ghimbir, ceapa, boia, curcuma, cidru, seminte de coriandru, piper negru boabe, smantana si coriandru. Ingrediente: 1 felie mare de paine alba, fara coaja 100 ml lapte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.