Chiftelute prajite cu patrunjel
PrinteazaChiftelute prajite cu patrunjel din: carne, ceapa, paine, oua, patrunjel, marar, usturoi, sare, piper, faina, ulei.
- 500 g carne (porc, vită, pui)
- 1 ceapă medie
- 1 felie de pâine
- 2 ouă
- pătrunjel
- mărar
- 6 căţei de usturoi
- sare
- piper
- făină
- ulei
Mod de preparare:
Se dau prin maşina de tocat, carnea, ceapa, usturoiul şi felia de pâine, înmuiată în apă şi stoarsă foarte bine.
Se adaugă pătrunjelul, mărarul, tocate mărunt, iar la sfârşit ouăle, sarea şi piperul şi se amestecă toată compoziţia până la omogenizare.
Cu mâna udă se fac biluţe de mărimea unei nuci, care se tăvălesc prin făină, apoi se prăjesc în tuci, în baie de ulei încins, la foc mediu.
Chiftelute prajite cu patrunjel
Pofta buna!