Chiftelute prajite cu garnitura de cartofi

Printeaza

Chiftelute prajite cu garnitura de cartofi din: carne de curcan, ceapa de porc, ceapa, oua, cartofi, praz, marar, patrunjel, sare, piper, paine, ulei, faina.

Ingrediente:Chiftelute_prajite_cu_garnitura_de_cartofi

  • 500 g carne de curcan
  • 500 g ceafa de porc
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 3 cartofi
  • 1 praz (numai partea alba)
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 300 g paine alba, inmuiata in lapte
  • ulei, pentru prajit
  • faina

 

Mod de preparare:

Speli si toci carnea. Cureti cartofii, ii speli si ii dai prin razatoare, apoi ii lasi la scurs. Cureti ceapa, o speli si o toci, la fel procedezi si cu prazul. Storci bine painea inmuiata si cartofii rasi si ii pui in tocatura. Toci mararul si patrunjelul, spargi ouale si le pui in carne.

Amesteci ingredietele cu mana si potrivesti de sare si piper. Incingi ulei intr-un vas, formezi chiftelute, le dai prin faina si le prajesti pana devin aurii. Le poti servi cu garnitura de cartofi si cu muratui, decorate cu marar tocat.

Chiftelute prajite cu garnitura de cartofi

Chiftelute_prajite_cu_garnitura_de_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.