Carnea se taie cubuleţe, apoi, împreună cu ceapa călită în ulei şi pâinea înmuiatăşi stoarsă, se trec prin maşina de tocat, după aceea, se adaugă sarea, piperul, verdeaţa, oul şi se amestecă bine, după care se fac chifteluţe mici, care se prăjesc în ulei pe ambele părţi.
Chiftelute aromate de vita din: carne de vita tocata, bagheta, lapte, ou, ceapa, usturoi, unt, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 baghetă clasică veche de o zi 850 g carne de vită tocată 100 ml lapte 1 ou 1 ceapă 1 legătură de pătrunjel 1 căţel de usturoi 30 g unt ulei pentru prăjit sare […]
Chiftelute cu taitei din: ceapa, ciuperci, carne de vita tocata, patrunjel, branza pecorino, pasta de tomate, sare, iper, boia, usturoi, ulei, conserva de tomate, taietei cu ou, busuioc. Ingrediente: 2 cepe 50 g ciuperci 200 g carne de vită tocată 1/2 legătură de pătrunjel proaspăt tocat 1 lingură de brânză pecorino proaspăt rasă 2 linguri de […]
Chiftelute din cartofi cu branza din: faina, cartofi, mozzarella, branza cheddar, parmezan, oua, unt, ulei de rapita, sare, lapte. Ingrediente: 4 cesti plus 2 linguri de faina 1 ceasca de cartofi, curatati si taiati in cuburi mici 1 1/2 cesti de branza mozzarella, maruntita 1 1/2 cani de branza cheddar, rasa 1/4 ceasca de parmezan, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.