Chifteluţe de pui cu fulgi de porumb din: carne de pui, fulgi de porumb, morcov, cartof, usturoi, marar, patrunjel, sare, piper alb, bicarbonat de sodiu, piper negru, pesmet.
Ingrediente:
500 g carne de pui (tocata)
fulgi de porumb
1 morcov
1 cartof
4 catei de usturoi
marar
patrunjel
sare
un varf de cutit de piper alb
1 ou
1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
piper negru boabe
pesmet
Mod de preparare:
Dai pe razatoarea mica morcovul si cartoful, ii scurgi zeama, ii amesteci cu carnea carnea, cu oul, pătrunjelul, sarea, piperul şi bicarbonatul şi le laşi la frigider timp de jumătate de oră.
Apoi scoţi compoziţia din frigider, faci biluţe, le aşezi pe o planşetă, după care le treci prin fulgii de porumb zdrobiţi şi prin pesmet.
Chiftelute de pui: Reteta chiftele de pui cu sos picant Reteta chiftele de pui cu sos picant din: piept de pui, paine, lapte, usturoi, ceapa, patrunjel, oua, sare, piper, ulei, faina, rosii, ulei, mustar, otet, zahar, boia, busuioc. Ingrediente: 500 g piept de pui 4 felii de pâine 200 ml lapte 5 căţei de […]
Chiftelute de pui cu sos de rosii din: pui, ardei gras, morcov, ceapa verde, patrunjel, ulei de masline, rosii, otet de mere, supa de pui, miere, dafin si piper. Ingrediente: 250 g piept de pui şi pulpă, tăiate bucăţi 1 ardei gras copt, tăiat bucăţi 1 morcov mic, răzuit 1 legătura ceapă verde, tocată mărunt pătrunjel […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Sa-mi dai si mie niste chiftele