Chifteluţe rapide cu paste
PrinteazaChifteluţe rapide cu paste din: carne de porc, rosii in suc, paste tagliatelle, ulei de masline, seminte de fenicul, usturoi, vin rosu, rozmarin si parmezan.
- 500 g carnati de porc proaspeti
- 400 g conserva de rosii in suc
- 500 g paste tagliatelle sau alte paste dupa preferinta
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingura seminte de fneicul
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 250 ml vin rosu sec
- 1 lingura rozmarin
- 50 g parmezan
Mod de preparare:
Scoate carnea din cârnaţi şi modelează chifteluţe mici. intr-un vas, pe foc, prăjeşte chifteluţele în ulei 5 min, până când se rumenesc uniform. Adaugă seminţele de fenicul şi ţine pe foc 2 min, până când aroma se eliberează. Stinge cu vinul şi roşiile, adaugă rozmarinul şi apoi lasă să fiarbă 15 min, până când sosul se îngroaşă şi scade.
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de lichid şi combină cu chifteluţele în sos. Serveşte presărat cu parmezan răzuit.
Chifteluţe rapide cu paste
Pofta buna!
Interesanta reteta de chiftele cu paste