Chiftelute cu salată de cartofi
PrinteazaChiftelute cu salată de cartofi din: cartofi fierti, ridichii, ceapa, crema de branza, lapte, otet, sare, piper, arpagic, patrunjel, creson, ceapa verde, amestec de carne tocata, ou, pesmet, mustar cu verdeata, ulei.
- 600 g cartofi fierti in coaja cu o zi inainte
- 1 legatura ridichii
- 1 ceapa mica
- 200 g crema de branza
- 100 ml lapte
- 3 linguri otet
- sare
- piper
- 1 legatura arpagic
- 1 legatura patrunjel
- 1 casoleta creson
- 1 legatura ceapa verde
- 400 g amestec de carne tocata
- 1 ou
- 2 linguri pesmet
- 1 lingura mustar cu verdeata
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Curăţaţi cartofii, pregătiţi ridichiile şi tăiaţi totul rondele.Tăiaţi ceapa mică inele şi amestecaţi totul.Amestecaţi crema de brânză cu laptele şi oţetul., apoi condimentaţi cu sare şi piper.
Tocaţi verdeaţa şi încorporaţi-o.
Amestecaţi cu ingredientele de salată. Tăiaţi inele ceapa verde.
Amestecaţi-o cu oul, carnea tocată, pesmetul, sarea, piperul şi muştarul. Formaţi chifteluţe şi prăjiţi-le cca. 10 min. în ulei încins.
Chiftelute cu salată de cartofi
Pofta buna!
Combinatia asta o mai fac si eu