Chiftelute cu salata de rosii

Printeaza

Chiftelute cu salata de rosii din: chiftelute, rosii, castravete, ceapa, masline, feta, busuioc, otet, ulei, zahar, usturoi.

Ingrediente:

  • chifteluţe gata preparate

Pentru salata:

  • 1 mănunchi cu roşii cherry
  • 1 castravete, curăţat şi tăiat în fâşii subţiri
  • 2 cepe verzi, tăiate julien
  • o mână cu măsline verzi, fără sâmburi
  • brânză feta
  • o mână plină cu busuioc verde, pentru decor

Pentru dressing:

  • 30 ml oţet balsamic
  • 125 ml ulei de măsline
  • 1 praf de zahăr
  • 1 căţel mic de usturoi, zdrobit
  • 200 g busuioc, tăiat mărunt

 

Mod de preparare Chiftelute cu salata de rosii:

Pentru dressing, amestecă toate ingredientele.

Adaugă puţină sare şi piper negru măcinat. Toarnă peste salată chiar înainte de servire, sau serveşte-l separat la masă.

Pentru a servi, încălzeşte chifteluţele, pune-le pe un platou lângă ingredientele pentru salată şi serveşte.

Decorează cu busuioc proaspăt.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.