Chiftelute umplute cu cas afumat

Printeaza

O reteta de chiftelute umplute cu cas afumat din: carne tocata, ceapa, cas afumat, usturoi, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata (amestec vita, porc)
  • 1 ceapa
  • 150 g cas afumat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat maruntit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati ceapa, spalati-o si tocati-o cat mai marunt. Puneti carnea intr-un castron, adaugati ceapa tocata, usturoiul pisat, cimbrul, sare si piper, dupa gust.

Taiati casul in cubulete de circa 2 cm pe latura si presarati-le cu piper.Formati mici chiftelute in care puneti cate un cubulet de cas si dati-le o forma sferic.

Puneti chiftelutele pe bete de frigarui cate 4 sau 5 chiftelute pe un bat. Puneti chiftelutele astfel pragatite pe gratarul incins si frigeti-le la foc potrivit, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.

Serviti-le calde, cu salata de ceapa si rosii.

Chiftelute umplute cu cas afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.