Chiftelute umplute
PrinteazaO reteta delicioasa de chiftelute cu: carne de porc, oua, suc de rosii, branza topita, sare, piper, marar, ulei.
Ingrediente:
- 600 g carne tocată de porc sau de vită
- 4 ouă fierte tari
- suc de roşii
- 2 triunghiuri de brânză topită
- sare
- piper
- marar
- ulei
Mod de preparare:
Faci o tocatura obisnuita de chiftele, adaugi sare si piper, o imparti in 4 si, in fiecare gramajoara asezi cate 1 ou fiert intreg. Prajesti chiftele in ulei mult. Scoti chiftele pe o tava termoizolanta si torni peste
ele suc de roşii. Aşezi peste fiecare chiftea câte o bucăţică de brânză topită. Dai totul la cuptor pentru câteva minute.
Serveşti chifteluţele presărate cu mărar, alături de un piure aburind. Poţi însoţi preparatul şi cu o salată de gogoşari muraţi sau de castraveţi.
Pofta buna!
Cum adica chiftele umplute?