Chiftelute cu usturoi
PrinteazaChiftelute cu usturoi din: carne, oua, usturoi, ceapa, lapte, patrunjel, pesmet, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 500 g carne tocată
- 3 ouă
- 2 căţei usturoi
- o legătură ceapă verde
- 50 ml lapte
- 1/2 legătură pătrunjel
- pesmet
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare Chiftelute cu usturoi:
Intr-un castron se pun carnea, ouăle, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat şi ceapa tăiată mărunt.
Se amestecă, se potriveşte de sare şi piper şi apoi se adaugă laptele.
Se amestecă foarte bine şi se iasă deoparte 15 minute. Se modelează apoi chiftelele.
Se trec prin pesmet şi se pun la prăjit în ulei încins. Se scot pe şervete de hârtie.
Pofta buna!