Chifteluţe de vită cu paste melcişori

Printeaza

Chiftelute de vita cu paste melcisori din: carne tocata de vita, ceapa, oua, faina, unt, paste, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 100 g unt
  • 480 g paste melcisori
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă sărată, conform indicaţiilor de pe pachet, după care se scurg de apă. Se curăţa ceapa şi se toacă mărunt.

Se pune carnea de vită într-un castron mare. Se adaugă ouăle întregi, cea­pa tocată şi făina. Se condimentează cu sare şi piper.

Se amestecă compoziţia foarte bine, cu mâna. Se formează chiftele mici.

Se încing 50 g de unt într-o tigaie. Se pun chiftele­le să se prăjească, la foc mediu, cca 10 minute.

Se scot şi se scurg pe hârtie absorbantă. Se pun melcişorii într-o crăticioară, cu 50 g de unt, se adaugă piper, apoi se pun şi chiftelele şi se mai încălzesc 5 minute.

Se repartizează chiftelele şi pastele pe farfurii şi se servesc imediat.

 

Chifteluţe de vită cu paste melcişori

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Chiftele de legume cu branză

Chiftele de legume cu branză din: branza telemea, fasole verde, dovlecei, oua, faina, sare, piper, ierburi de provence. Ingrediente: 100 g brânză telemea 100 g fasole verde tăiată 100 g dovlecei tăiaţi cubuleţe 3 ouă 100 g făină sare piper 1 linguriţă de ierburi de Provence   Mod de preparare: Cureți legumele și le speli. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.