Chiftele de legume cu branză din: branza telemea, fasole verde, dovlecei, oua, faina, sare, piper, ierburi de provence. Ingrediente: 100 g brânză telemea 100 g fasole verde tăiată 100 g dovlecei tăiaţi cubuleţe 3 ouă 100 g făină sare piper 1 linguriţă de ierburi de Provence Mod de preparare: Cureți legumele și le speli. […]
Chifteluţe de vită cu paste melcişori
PrinteazaChiftelute de vita cu paste melcisori din: carne tocata de vita, ceapa, oua, faina, unt, paste, sare si piper.
- 1 kg carne tocata de vita
- 2 cepe
- 2 oua
- 4 linguri faina
- 100 g unt
- 480 g paste melcisori
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă sărată, conform indicaţiilor de pe pachet, după care se scurg de apă. Se curăţa ceapa şi se toacă mărunt.
Se pune carnea de vită într-un castron mare. Se adaugă ouăle întregi, ceapa tocată şi făina. Se condimentează cu sare şi piper.
Se amestecă compoziţia foarte bine, cu mâna. Se formează chiftele mici.
Se încing 50 g de unt într-o tigaie. Se pun chiftelele să se prăjească, la foc mediu, cca 10 minute.
Se scot şi se scurg pe hârtie absorbantă. Se pun melcişorii într-o crăticioară, cu 50 g de unt, se adaugă piper, apoi se pun şi chiftelele şi se mai încălzesc 5 minute.
Se repartizează chiftelele şi pastele pe farfurii şi se servesc imediat.
Chifteluţe de vită cu paste melcişori
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!