Chile con queso

Printeaza

Chile con queso din: ulei, ceapa, rosii, ardei iuti, sare, lapte, apa, branza.

Ingrediente:

  • 5 linguri ulei vegetal
  • 3 cepe albe, tăiate felii subţiri
  • 4 roşii, tăiate felii subţiri
  • 15 ardei iuţi verzi Anaheim, copţi, decojiţi şi tăiaţi fâşii
  • sare după gust
  • 175 ml lapte
  • 3 linguri apă
  • 250 g brânză Chihuahua, Asadero sau Muenster, tăiată în felii subţiri

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie adâncă, se căleşte ceapa la temperatură scăzută, până devine transparentă – aproximativ 2 minute.

Se adaugă roşiile, fâşiile de ardei şi sarea. Se acoperă şi se lasă 5 minute să fiarbă la foc potrivit. Se toarnă laptele şi apa, iar amestecul se mai lasă să fiarbă câteva minute. înainte de servire se adaugă brânza.

Se serveşte de îndată ce s-a topit brânza.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.