Chili cu ciuperci si chimen

Printeaza

Chili cu ciuperci si chimen din: fasole boabe, suc de roşii, ciuperci, morcovi, telina, ceapa, ardei gras, rosii decojite, praf de chili, chimen, foi de dafin, piper negru, sare, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 300 g fasole boabe
  • 400 ml suc de roşii
  • 250 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 2 fire telină
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii decojite
  • 2 linguriţe praf de chili
  • 2 linguriţe chimen măcinat
  • 2 foi dafin
  • piper negru
  • sare
  • pătrunjel pentru servit

 

Mod de preparare:

Fasolea se pune la înmuiat în apă cu o seară înainte de preparare. A doua zi se scurge şi se pune într-o cratiţă încăpătoare.

Se adaugă ciupercile cură­ţate şi trecute sub jet de apă, sosul de roşii, roşiile decojţte şi tăiate, ardeiul gras cuburi, morcovii rondele, ţelina cuburi, ceapa julien, foile de dafin, piperul, sarea, chimenul şi praful de chili.

Se acoperă şi se lasă la fiert minimum 2 ore. Se aduce-la masă cu garnitură de orez şi pătrunjel deasupra.

Chili cu ciuperci si chimen

Chili cu ciuperci si chimen

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.