Chili con Carne si galuste
PrinteazaO reteta delicioasa de chili con carne si galuste din: ardei iute, carne tocata, mini galuste, boabe de fasole rosie, porumb, sare, piper, ceapa, usturoi, ulei vin rosu, rosii, supa si foaie de dafin.
- 1 ardei iute rosu
- 400 g carne tocata
- 400 g mini galuste de congelate
- 1 conserva boabe de fasole rosie
- 1 conserva porumb
- sare
- piper
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 100 ml vin rosu
- 800 g rosii decojite
- 250 ml supa
- 1 foaie de dafin
Mod de preparare:
Se toacă usturoiul şi ceapa. Se curăţă ardeiul iute şi se taie fâşii. Se încinge uleiul si se călesc ceapa, usturoiul si ardeiul iute. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana devine sfaramicioasa. Se sareaza si se pipereaza. Se toarna vin rosu si se lasa sa dea in clocot la foc iute.
Se adauga rosii decojite, supa, frunza de dafin, eventual 1 varf de cutit de chimen macinat si 1 praf de cuisoare macinate; se da in clocot si se acopera apoi vasul cu un capa. Se lasa sa se inabuse circa 30 de minute, la foc moale.
Chili con Carne si galuste
Pofta buna!