Chili de fasole
PrinteazaChili de fasole din: fasole, ceapa, ulei, porumb, morcovi, usturoi, rosii, chili, sare, piper.
- ulei
- 1 ceapa
- 1 cartof
- 150 g porumb
- 250 g fasole
- 2 morcovi
- usturoi
- 200 g roşii coapte
- 1 1/2 linguriţă pudră de chili
- 1/2 linguriţă chimion
- sare şi piper
Mod de preparare:
Se încinge ulei într-o cratiţă antiaderentă, se căleşte 1 ceapă tocată 5-7 minute, până se înmoaie uşor.
Se adaugă 1 cartof dulce (patată) tăiat cubuleţe, 150 g boabe de porumb din conservă, 250 g boabe de fasole neagră din conservă, 2 morcovi tocaţi, 2 căţei de usturoi tocaţi, 200 g roşii coapte, 1 1/2 linguriţă pudră de chili, 1/2 linguriţă chimion, sare şi piper.
Se amestecă uşor şi se lasă vasul semiacoperit, pe foc, timp de 20-25 de minute.
Pofta buna!