Chili vegetarian cu paprika si piper cayenne
PrinteazaChili vegetarian cu paprika si piper cayenne din: ulei de masline, ceapa, usturoi, praf de chili, chimion, coriandru, paprika, oregano, piper cayenne, sare, ardei gras, rosii, fasole boabe, naut, porumb boabe.
- ulei de masline
- o ceapa tocata
- 3 catei de usturoi
- 3 lingurite de praf de chili
- o lingurita de chimion pisat
- jumatate de lingurita de coriandru sau patrunjel tocat
- jumatate de lingurita de paprika
- o lingurita de oregano uscat
- jumatate de lingurita de piper cayenne
- sare dupa gust
- un ardei gras cubulete
- o cutie de rosii cuburi
- o cana de apa
- o cutie de fasole boabe
- o cutie de naut
- o cutie mica de porumb boabe
Mod de preparare:
Sotati ceapa în ulei de măsline timp de 5 minute. Adăugaţi usturoiul şi sotati încă 3 minute. Amestecaţi condimentele şi ardeiul gras şi (inefi încă 3 minute pe foc. Adăugaţi roşiile din conservă şi apa şi aduceţi la fierbere, după care micşoraţi flacăra.
Turnaţi în oală fasolea, porumbul şi năutul, acoperiţi parţial şi gătiţi încă 20 de minute, până se înmoaie legumele.
Chili vegetarian cu paprika si piper cayenne
Pofta buna!