Chilii cu fasole boabe şi mazăre

Printeaza

Chilii cu fasole boabe şi mazăre din: ulei de masline, ceapa, zahar tos, ciuperci champignon, usturoi, ardei iute, coriandru, pasta de ardei, supa concentrata, boabe de fasole, paine de casa, sare si piper.

Ingrediente:Chilii_cu_fasole_boabe_si_mazare

  • 30 ml ulei de masline
  • 2 cepe tocate
  • 20 g zahar de zahar tos
  • 250 g ciuperci Champignon taiate felii
  • 2 catei usturoi tocati
  • 1 ardei iute tocat
  • 10 g coriandru uscat
  • 350 g pasta de ardei
  • 300 ml supa concentrata
  • 400 g mazare din conserva
  • 400 g boabe de fasole din conserva
  • paine de casa su orez fiert, pentru servit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o cratiţă. Căleşte ceapa împreună cu zahărul la foc mare, până capătă o nuanţă galben închis. Adaugă ciupercile, usturoiul, ardeiul iute şi coriandrul uscat şi căleşte încă 2-3 minute.Adaugă în cratiţă pasta de ardei, supa concentrată, mazărea şi boabele de fasole. Lasă-le să dea în fiert.

Dă focul mai mic, acoperă cratiţa şi lasă să fiarbă 20 de minute înăbuşit. Mai poţi adăuga supă dacă amestecul e prea dens. Adaugă sare, piper şi serveşte cu orez fiert sau pâine de casă.

Chilii cu fasole boabe şi mazăre

Chilii_cu_fasole_boabe_si_mazare

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Adriana Valentina

    O idee foarte buna. Desi n-am mancat pana acum Chilii cu fasole boabe şi mazăre, promit ca o s-o incerc

  2. Imi place mult asta

  3. Imi dai si mie din chilii asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.