Chilii cu fasole boabe şi mazăre
PrinteazaChilii cu fasole boabe şi mazăre din: ulei de masline, ceapa, zahar tos, ciuperci champignon, usturoi, ardei iute, coriandru, pasta de ardei, supa concentrata, boabe de fasole, paine de casa, sare si piper.
- 30 ml ulei de masline
- 2 cepe tocate
- 20 g zahar de zahar tos
- 250 g ciuperci Champignon taiate felii
- 2 catei usturoi tocati
- 1 ardei iute tocat
- 10 g coriandru uscat
- 350 g pasta de ardei
- 300 ml supa concentrata
- 400 g mazare din conserva
- 400 g boabe de fasole din conserva
- paine de casa su orez fiert, pentru servit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o cratiţă. Căleşte ceapa împreună cu zahărul la foc mare, până capătă o nuanţă galben închis. Adaugă ciupercile, usturoiul, ardeiul iute şi coriandrul uscat şi căleşte încă 2-3 minute.Adaugă în cratiţă pasta de ardei, supa concentrată, mazărea şi boabele de fasole. Lasă-le să dea în fiert.
Dă focul mai mic, acoperă cratiţa şi lasă să fiarbă 20 de minute înăbuşit. Mai poţi adăuga supă dacă amestecul e prea dens. Adaugă sare, piper şi serveşte cu orez fiert sau pâine de casă.
Chilii cu fasole boabe şi mazăre
Pofta buna!
O idee foarte buna. Desi n-am mancat pana acum Chilii cu fasole boabe şi mazăre, promit ca o s-o incerc
Imi place mult asta
Imi dai si mie din chilii asta?