Chilli con carne rapid

Printeaza

Chilli con carne rapid din: pasta de ardei iute, carne slaba de vita, chimion, concentrat de vita, ardei grasi, fasole alba boabe, coriandru, lipii, avocado, ceapa rosie si maioneza.

Ingrediente:

  •  1 lingura pasta de ardei iute
  • 450 g carne slaba de vita, tocata
  • 2 lingurite de chimion macinat
  • 1 cub concentrat de vita
  • 2 ardei grasi rosii, tocati
  • 400 g fasole alba boabe din conserva, scursa
  • 1 legatura mica de coriandru
  • 8 lipii tortilla
  • 2 avocado, fara samburi si tocati frosier
  •  1 ceapa rosie, taiata fin
  • maioneza, pentru servit

 

Mod de preparare:

pune pasta într-o cratiţă mare împreună cu chimionul şi carnea tocată şi se sotează câteva minute.

sfărâmă deasupra cubul de vită, se adaugă ardeii, fasolea şi se adaugă un volum de apă cât încape în conserva de fasole, plus încă jumătate.

acoperă şi se fierbe totul 10 minute, apoi se îndepărtează capacul şi se mai lasă pe foc 5-10 minute sau până când tot lichidul a fost absorbit. Se dă deoparte şi se adaugă coriandrul.

încălzesc lipiile tortilla conform instrucţiunilor de pe pachet şi se servesc cu chilii, avocado, ceapă şi maioneză.

Chilli con carne rapid

Pofta buna!

 

 

 

Cocktail Grand Marnier Sazerac

Cocktail Grand Marnier Sazerac – este o reinterpretare elegantă a clasicului Sazerac, un cocktail originar din New Orleans. Acest cocktail sofisticat combină aromele bogate și complexe ale Grand Marnier cu notele intense de whiskey și absint, rezultând o băutură perfect echilibrată și plină de rafinament. Sazerac-ul original este considerat unul dintre cele mai vechi cocktailuri […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.