Cocktail Grand Marnier Sazerac – este o reinterpretare elegantă a clasicului Sazerac, un cocktail originar din New Orleans. Acest cocktail sofisticat combină aromele bogate și complexe ale Grand Marnier cu notele intense de whiskey și absint, rezultând o băutură perfect echilibrată și plină de rafinament. Sazerac-ul original este considerat unul dintre cele mai vechi cocktailuri […]
Chilli con carne rapid
PrinteazaChilli con carne rapid din: pasta de ardei iute, carne slaba de vita, chimion, concentrat de vita, ardei grasi, fasole alba boabe, coriandru, lipii, avocado, ceapa rosie si maioneza.
Ingrediente:
- 1 lingura pasta de ardei iute
- 450 g carne slaba de vita, tocata
- 2 lingurite de chimion macinat
- 1 cub concentrat de vita
- 2 ardei grasi rosii, tocati
- 400 g fasole alba boabe din conserva, scursa
- 1 legatura mica de coriandru
- 8 lipii tortilla
- 2 avocado, fara samburi si tocati frosier
- 1 ceapa rosie, taiata fin
- maioneza, pentru servit
Mod de preparare:
pune pasta într-o cratiţă mare împreună cu chimionul şi carnea tocată şi se sotează câteva minute.
sfărâmă deasupra cubul de vită, se adaugă ardeii, fasolea şi se adaugă un volum de apă cât încape în conserva de fasole, plus încă jumătate.
acoperă şi se fierbe totul 10 minute, apoi se îndepărtează capacul şi se mai lasă pe foc 5-10 minute sau până când tot lichidul a fost absorbit. Se dă deoparte şi se adaugă coriandrul.
încălzesc lipiile tortilla conform instrucţiunilor de pe pachet şi se servesc cu chilii, avocado, ceapă şi maioneză.
Chilli con carne rapid
Pofta buna!
Cocktail Grand Marnier Sazerac