Chilli vegetarian cu ouă coapte si coriandru
PrinteazaChilli vegetarian cu ouă coapte si coriandru din: ulei de floarea soarelui, ceapa, pasta de ardei iute, fasole neagra, rosii, zahar brun, oua, coriandru, smantana si tortillas.
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 1 ceapa, tocata
- 1-2 linguri de pasta de ardei iute
- 1 conserve x400 g de fasole neagra, clatita si scursa bine
- 400 g mix de fasole din conserva
- 2 conserve x 400 g de rosii tocate, cu usturoi si ierburi
- 1 lingura cu varf de zahar brun
- 4 oua
- 1 mana mica de coriandru
- smantana si tortillas calde, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa 5 minute, până se înmoaie. Adaugă pasta de ardei iute, fasolea scursă bine, roşiile şi zahărul şi lasă-le să fiarbă la foc mic 15-20 minute, până când amestecul se îngroaşă. Asezoneaza dupa gust.
Formează 4 adâncituri în amestecul de fasole şi sparge în fiecare câte un ou. Acoperă tigaia cu un capac şi pune-o din nou pe foc, 8-10 minute, până când ouăle se coc.
Presară deasupra frunzele de coriandru şi serveşte mâncarea alături de un bol de smântână şi câteva tortillas calde.
Chilli vegetarian cu ouă coapte si coriandru
Pofta buna!