Chipsuri barbeque
PrinteazaChipsuri barbeque din: rosii uscate, dovlecei, usturoi, ulei, otet din cidru, sirop de artar, praf de ardei iute, ceapa pudra, boia.
Ingrediente:
- o jumătate de ceaşcă de roşii uscate la soare
- patru ceşti de dovlecei, feliaţi subţire
- un căţel de usturoi
- două linguri.de untdelemn de măsline
- o lingură de oţet din cidru de mere
- două linguri de sirop de arţar
- o jumătate de lingură de praf de ardei iute
- două linguriţe de ceapă pudră
- o linguriţă de boia de ardei
Mod de preparare Chipsuri barbeque:
Puneţi la înmuiat în apă roşiile uscate la soare, timp de două ore.
Puneţi deoparte dovleceii. Plasaţi toate ingredientele rămase într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
Puneţi dovleceii într-o cratiţă sau salatieră şi marinaţi-i în sosul preparat, timp de două ore.
Deshidrataţi dovleceii la 43 grade C, timp de patru ore sau’ până devin crocanţi.
Pofta buna!